Uslovi internet kupovine

Kako kupovati

Kupovina putem sajta kolibridoo.rs je veoma jednostavna. Izaberite proizvod koje želite i sledite link DODAJ U KORPU. Unesite vaše lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. U slučaju da traženi uređaj trenutno nemamo na lageru, bićete kontaktrani radi dogovora. Robu možete poručiti i preko telefona. Sve porudžbine koje su primljene do 13h biće poslate istog dana, a sve porudžbine posle 13h biće poslate sledeći dan.

Način isporuke

Po prijemu porudžbine za slanje pouzećem ili uplate na račun otpočinje priprema proizvoda za slanje ili preuzimanje. Pre pakovanja svi aparati se pripremaju i stavljaju u pogon, kako biste ih dobili spremne za rad i istestirane. Isporuka se vrši kurirskom službom AKS na teritoriji cele Srbije. Cena isporuke paketa zavisi od veličine i težine paketa, a kreće se od 200 din. do 1000 din. po paketu i biće naplaćena pri isporuci.

Reklamacija

Sa obzirom da se uređaji pre isporuke testiraju, procenat reklamacije je izuzetno mali, ali ako do nje ipak dođe, ostvaruje se tako što se aparat sa fabričkom greškom, uz prilaganje računa i garancije šalje u KOLIBRI servis ili u najbliži ovlašćeni servis uz prethodnu konsultaciju sa tehničkom podrškom. Molimo cenjene kupce da pročitaju uputstvo za upotrebu, kao i šta spada u garanciju uređaja, kako ne bi kvar prouzrokovali eventualnim nestručnim rukovanjem, ili nepažnjom.

Izjava o zaštiti privatnosti

KOLIBRI d.o.o. obavezuje se se da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.